Inte så bra idag tyvärr,

Varning för stark text för känsliga.
Mår sämre idag. Svårt att prata på grund av andfåddhet. Igår eftermiddag började jag få kraftig värk i mitten av ryggen vid varje liten rörelse jag försökte göra. Natten ok men med grym huvudvärk sen i morse men framförallt :
Det känns som något stryper av blodförsörjningen till huvudet. Känner igen det sedan då jag flera gånger runt 2002-2005 då jag knöt snaror kring halsen för att dö. Det gör inte så ont, ingen ångest, men blodkärl bultar, sen spränger. Ljudet pulserar och blir allt mindre. Kinderna bultar. Pulserande ögon.  Svår yrsel som sedan blir till kraftiga skakningar - och längre än så har det hittills inte gått, för jag har sprattlat till och ändrat läge på huvudet, axlarna och ryggen. Så skönt när blodet cirkulerar igen. Huvudet blir omedelbart lättare och kyligare och ljud och ljus kommer tillbaka till det normala på bara några hjärtslag. Sen börjar det om och jag börjar strypas.. och måste sprattla till och röra halsen. Bästa läget är nästan helt plant på rygg med stöd för huvudet. Sen huvudet åt sidan med armarna uppåt längs med huvudet, som spädbarn sover.
Rädd att det har med cvk:n som satt på höger sida av halsen. Den stora venen skar jag av i februari 2003 och lyckades ändå inte dö, för läkare var på plats och minns vagt att hon stoppade in sin hand i min hals och hade utbildningen att klämma åt. Utan handskar och jag hade så dåligt samvete över att läkaren fick mängder blod på sin nya kashmirkavaj.
Iallafall så har man aldrig i Växjö försökt sätta cvk på just höger sida för att den venen knappt finns. Men Lund?


(null)