Och augusti förra året opererade dom min höft i Lund och efteråt  fick jag så lågt blodtryck och vara så dålig att jag fick syrebrist i hjärnan och hamnade på intensiven. och  på grund av låg syrehalt i blodet så fick jag hjärnskador. Skador djupt inne i hjärnan. I början så kändes det som att någon hade tagit min personlighet och mitt liv, för  jag hade inga minnen eller känslor kvar överhuvudtaget, för den jag har varit. Och efter hjärnskadorna har jag bara skratta två gånger och gråtit en gång.
Det är helt sjukt hur mycket det påverkar och dessutom är jag väldigt väldigt hjärntrött. hjärntröttheten är i stort sett det värsta. Jag orkar inte med folk längre stunder utan måste vara själv Och ha det lugnt och tyst. Jag orkar inte läsa längre texter mer än något stycke. Det är därför mina blogginlägg ofta blir ganska korta. Jag orkar helt enkelt inte läsa igenom dom och korrekturläsa.
Min ADHD har blivit värre och jag är väldigt känslig för olika intryck.  En annan sak som också påverkar är mitt minne. Före hjärnskadorna; hade jag lyssnat på en pod, så behöver jag inte lyssna på den igen för jag kom ihåg precis allt och jag hade stenkoll på kunskaper om mitt minne. Men nu kan jag lyssna på pod där jag lyssnade på för bara någon månad sedan och de verkar nha för mig