Hej alla!
Det har inte hänt så överdrivet mycket i mitt liv. Inte som jag känt att jag behöver blogga om iallafall. Mest varit hemma och lyssnat på radio och poddar. Mamma och pappa var på fika hos mig i lördags och imorgon ska mamma och jag till kommunen och hämta mitt parkeringstillstånd till bilen och sen ska vi ut och äta. Kinamat, det blir gott och trevligt 😃
 
Annars är mina nya glasögon som en vattendelare -antingen gillar folk dem eller så avskyr de dem. Då menar jag de lila i plast. Mina stålglasögon pilotbrillor-hållet väcker inte alls samma uppmärksamhet. Men det är rätt kul faktiskt, ibland har jag dom på mig och folk kommenterar inte. för annars brukar man ju höra "åh du har köpt nya glas!" men säger de inte något om det och det är tydligt att man har nya glasögon, så vet man att folk inte tycker man passar i dom.
Apropå utseende måste jag tvätta håret imorgon på morgonen. Jag har ett favoritschampo och balsam som jag inte kan sluta använda. Mamma är ju hårfrisörska och hon är ju väldigt mycket för dyra schampo och balsam. Jag skulle nog inte lägga 250 kr på ety schampo men hade nog gjort det på ett balsam i med att de sitter i längre. Schampo är ju bara sånt man tvättar ur. Sen har jag ju det väldigt bra med en mamma som är hårfrisörska och därmed förser mig med schampo balsam som är väldigt dyra. Hon är även bra på klippa och färga håret så där sparar man många tusenlappar!