Det blev ett riktigt bra födelsedagsfirande ett halvår för sent! Mina närmsta familj och släkt, och det var trevligt att träffa alla. Fick jättebra presentkort, blommor och kort med (och pengar.)  Så härligt när jag få träffa alla i familjen och släkten och att de gjorde det för min skull ❤️
Jösses, det märks att vi gått över till vintertid när det gäller klocka! Den där timmen skillnad gör väldigt mycket. Jag tycker att jag sover länge på morgonen men kollar på klockan så gör jag inte det. Och andra sidan känns som att jag går och lägger mig alltför tidigt, men det gör jag ju inte heller.
För en del av pengarna jag fick i födelsedagspresent, så har beställde jag en massa pärlor och förvaring till dem. Det riktigt kliar i fingrarna när jag tänkerpå, och ser, bilder på alla pärlor och idéer jag har om att göra med dem.
Har hittat en jättebra lågpris-app från någonstans (jag gissar Kina,)  men det låter mer som något finskt men jag antar att det är något kinesiskt. Trots allt- de levererar bra i tid och de har bra priser och produkter så för min del är det lugnt. Inga oväntade priser och tullavgifter. Smakprov :
(null)

(null)


Har ordnat lite bland pärlorna hemma. vid första anblicken kan det verka som att det är kaos, men jag vet precis var jag har alla grejer. Det är mer ordning för mitt sätt, än om någon person vill hjälpa mig att plocka i ordning. Hjälper någon med mitt organiserade kaos, så gör det att jag inte hittar grejerna … Nu beställer jag hem en massa nya askar och förvaring för att få lite bättre uppsikt på de nya grejerna jag har beställt.
(null)

(null)

(null)

(null)