Grönt och bryggare

Jag har ju gått upp det här året med bruten höft eftersom jag knappt rört på mig. Inte kul, men jag har tagit tag i vikten och hittills gått ner tio kilo. Alltid något. 
Påsk= mat, påskmust och godis och jag har verkligen bävat. Äter bara små portioner, inget godis och mycket sällan socker. Karaktär är väl inget jag föddes ned och hade funderat på att hoppa över påsken för att framförallt undvika allt godis. Men så bjöd mamma på llunch igår påskafton och jag ville ju träffa dom. Åt på liten tallrik och tog inget till kaffet. Åt inget godis heller. Stolt över det! Pappa gav mig ett påskägg men jag valde att ta med mig ärtskott vi hade till lunch. Jösses vad gott det är!
(null)
Jag fyller år snart och även om jag inte firar direkt, ser jag det som en anledning att bjuda hem lite folk så dom får se min nya lya. Och vet ni vad-’
Jag har fått en kaffebryggare av föräldrarna i tidig present! Hade bara kapselkaffe och presskaffe och mamma förstod att det behövs en bryggare när man bjuder hem folk. Otroligt glad över den presenten! Tack!