Kvävas

Nu vet jag vad kvävas är och känns och det var det mest plågsamma jag har varit med om. Det var när personalen som vanligt sänkte ner sängen efter ha jobbat med mig. Efter ca 10 sekunder kändes det jobbigt och så kröp ångesten på.och jag började flämta. Sekunder gick och jag tyckte det var en rejäl panikångestattack och försökte koppla av och andas lugnt. Andas lugnt gick inte och känslan av att kvävas dominerade. Ångest , hjärtat bankar, sen ren panik och du får inte   luft det susar i huvudet och tjuter i öronemn 
Vidrigt 
Rngde på klockan och fick ingen luft alls. Dom kom rätt snabbt som tur var och kunde upptäcka att sängen klämt syrgasen och höjde direkt. Och jag fick luft igen- så satans skönt! Jag var utan andningshjälp i max 4 minuter- dom värsta i mitt liv. 
Så nu jag sagt tydligt till berörda att
Om mina lungor blir sämre, vilket det finns stor risk för, vill jag bli sövd.

(null)Anonym

Bra att du tar kommandot o inte behöver lida mer än som läget är nu. Fattar att du är i en sjukt läskig o maktlös situation. Men ta till vara på det du kan ha makt över. Fortsätt kämpa fina Mathilda! Du behövs i världen o i mitt liv. . Håller alla tummar för att kroppen hjälper dig f må bättre.

Svar: Tack snälla du!!!
VildaMatilda

L

Tänker på dig , kämpa på

L

Tänker på dig , kämpa på