Kal cell

Fått ett kalt rum på äldreboendet Asken och med order att vara isolerad. Känns exakt som en jävla cell på rättspsyk och jag var inte beredd på dom känslor det river upp och hur det påverkar mig så otroligt. Vägrar lämna ifrån mig mina mediciner och jag har INTE Corona och dom har inte en enda lag att luta sig på för att tvinga mig till isolering! Jag är på riktigt, riktigt farlig väg och vill dom klaga på något får dom göra det till dom som placerat mig här!
Inte ens lås på dörren! Jag är som patient igen med samma krigskänslor och det skrämmer mig lite. 
Orkar inte. Fan ta dom
(null)

(null)

Åsa

Alla som kommer till särskilda boenden isoleras i väntan på coronasvaret. Man vågar inte riskera spridning på boenden. Försök håll ut.

Svar: Förstår dig och var inte beredd på känslostormar som kommit. Arg och ledsen över att min mamma skrev att hon inte orkade att jag bor hos dom. Ett kalt rum, cell känns det som. Mer än vad jag kan klara
VildaMatilda

Anette

Jag förstår att det känns jobbigt, men försök bita ihop så får vi hoppas att det inte dröjer länge innan du får komma till Lund.
Tänker massor på dig! Datorn är paj, men när jag fixat en ny ska jag skicka lite kattbilder till dig! Kram!

Svar: Kram till dig!
VildaMatilda

Mörkrädd

Jag tycker att det är så hemskt att du mot din vilja måste vara på Asken. Visst, det fanns inga andra korttidsboenden, men det känns liksom ändå orimligt och ovärdigt att placera en ung person som är klar i huvudet bland dementa äldre 😓
Jag är så ledsen för din skull.
Många kramar 💗💗💗