Har flyttat till infektionsavdelning 17. Det känns fel att säga att man är glad att vara tillbaka på en sjukhusavdelning, men är det någon avdelning jag är glad att vara tillbaka på, så är det avdelning 17. Fantastisk personal, otroligt fantastiska läkare! När jag var på återbesök för någon vecka sedan för min immunbrist så träffade jag min läkare M Bengtsson och vi typ "ja ja vi håller antibiotikans så länge det går," att jag var medveten om att operation var det enda som var det slutgiltiga men att jag inte trodde att det skulle komma så nära som det blev.
Jag har inte fattat att jag aldrig mer kommer kunna gå. Jag jag hade kryckor med mig hit. De har visat in i garderoben för de kommer jag inte få använda på minst tre månader. har dock varit snabb med att jag vill till intensiv rehab. De har redan kollat upp en hel del och signalerat upp till styrelsen att jag vill. Överlag så har alla varit helt fantastiska sen när jag blev inlagd denna gången. 
Fått perfekt rum också , med riktigt fönster och en riktigt skön fåtölj för pappa att sova i. Han somnar alltid till i 5-10  minuter när han kommer och hälsar till på mig 😂 (null)

Kommentera

Publiceras ej