Mamma tog hit mina blå  hälkuddar som skyddar fötterna mot tryck. Så skönt att få på sig dem! Har redan tryckskador på fötterna, men det har inte gått igenom huden. I ländryggen (sacrum) har det däremot gått igenom huden, och det gör väldigt ont. (null) Och apropå tryck har jag fått tryck på kinderna efter syrgasgrimman, så nu har jag ett slags rosa ludd på slangarna. Inte speciellt snyggt men det fungerar. 
(null) Men snygg och snygg. Snygg är det minsta man är på sjukhus. Håret står åt alla håll och kanter, inget smink, ingenting.
Man hänger verkligen upp sig på mattider här på sjukhuset. De enda hållpunkterna man har. Frukost vid halv nio, lunch 12.20, därefter kaffe. Sedan kvällsmat vid 17:20 och till sist lite kvällsfika vid 19:30. Kaffet är heligt för min del. Mamma har tagit hit min älskade havremjölk till kaffet.  Alltså ALLT kaffe blir gott med havrekaffemjölk i! Ibland kan jag tycka kaffet är för beskt eller för starkt men med havremjölk i så blir det så fylligt och gott. Ibland hemma går jag omkring och är sugen på något. Tar jag då en stor kopp kaffe med havremjölk i, blir jag såå mätt och nöjd. Rekommenderar varmt!
(null)



Kommentera

Publiceras ej