I förrgår blödde förbandet igenom så att alla lakanen i sängen blev blodiga. Hade så ont att jag jag inte kunde rulla över på sidan så att de kunde byta lakan i sängen. Jag har aldrig haft så här ont tidigare i mitt liv!  Och jag har ändå varit med om ganska mycket. Men med tanke på att jag har ett lårben som är klyft i mitten och en stor infektion i låret efter en stor operation och ingen höftled som stöttar lårbenet, är det nog inte konstigt att jag har ont.
Det är skönt att vara på avdelning 17 i alla fall. 

När jag föreslog eda-pump, och de sa att bara sjuksköterskor på intensiven och ortopeden hade hand om såna började tårarna rinna hos mig. En ryggbedövning hade verkligen behövts för att kunna byta i sängen och fixa hygien och sånt. MEN jag vill inte lämna avd 17. Föreslog sen en blockad av benet och nu är den frågan igång.

Sover länge på morgonen. Behöver det och dom är så snälla och låter mig sova.  
Magen är inte igång och jag vill inte ha igång den heller, vet inte hur jag skulle klara mig att ta mig upp på ett bäcken. Jag vet än mindre hur jag skulle klara mig att sitta, (omöjligt ) så jag får vara förstoppad just nu. Alla tjatar om magen, men jag vill verkligen inte ha igång den. Än en gång- det gör för ont. Men igår kväll lyckades vi byta lakan i sängen! Jag fick morfin intravenöst och sen var de fyra personal och hjälpte till. Jag skrek och jag grät men det gick! Igår tog jag bara morfin en en gång på hela dygnet. Detta dygnet satsar jag på noll. Vill klara mig med mina vanliga vid behovsmediciner. 
Jag behöver fortfarande syrgas dygnet runt och bitvis har jag tre drop igång samtidigt. Men det får väl jag vara nöjd med.
Bästa vännen Josse var hos mig igår för påfyllning av nödvändiga grejer, såsom saften Zeroh. Det är såååå god! Hon hade med sig den underbara lilla fågeln på kortet nedanför också ❤️ mamma kom förbi igår med. Love!❤️ 
Tack alla som följer mig! Lämna gärna en kommentar 😍
(null)


2 kommentarer

Anonym

25 Sep 2024 16:25

Men oj vad jobbigt du har det. Har inte följt dig. Vad har du varit med om? Kryakramar Jajjan55.blogg.se

Svar: Hej! Lite svårt att förklara vad som hänt i en kommentar:) bättre du läser bloggen! Kul att du tittade in
matilda skog

Henrik

27 Sep 2024 10:00

Krya på dig hoppas det blir bättre

Svar: Tack!
matilda skog

Kommentera

Publiceras ej