Efter mycket om och men flyttades jag tillbaka till akutvårdsavdelningen. Egentligen skulle jag till infektion eller ortopeden, men de hade inga platser.
Benet gör något så djävulskt ont! Vid minsta rörelser så känner jag hur lårbenet hoppar och rör sig inne i låret och det är fruktansvärt. kan inte röra benet själv, utan någon måste flytta på det åt mig och det handlar då bara om  millimeterar. Igår satt jag faktiskt upp på sängkanten, med hjälp så klart. Det var helt vidrigt hur lårbenet bara hoppade inne i benet och den smärtan. Nej usch vad har hänt med min kropp? Kommer jag alltid att ha så här ont? De har sagt att lårbenet till viss del kommer att växa fram fast i muskler och vävnader i låret men det känns ju jäkligt ostabilt om man säger så. Får inte stödja på det alls på tre månader. Alltså inte ens sätta ner foten i golvet. Massa mardrömmar inför framtiden. Kom jag kunna ta mig i och ur sängen själv?
Akutvårdsavdelningen har viss sida av avdelningen som saknar fönster och där har jag hamnat. Lite gulligt har de satt upp en tavla med ett fönster på istället för bristen på ett riktigt. (null)



Kommentera

Publiceras ej