(Till dig som kommenterar - nu bör detta med namnet vara fixat tack för hjälpen 🙃😉!) En lugn och väldigt tråkig dag idag! Har i stort sett bara lyssnat på poddar och sett en dokumentär om Billie Eilish. Hon är (var?) cool hon, även om jag kanske är lite för gammal för att lyssna på henne så tycker jag att hon är väldigt klok och stark för att vara så ung. 😃 nu var denna dokumentären typ fyra år gammal och jag har egentligen ingen koll på henne nu. Feberfri hela dagen och alla tester okej. Odlingssvaren har kommit och de visade inte på nånting! Så märkligt vad får jag infektionerna ifrån i så fall? Jag vet inte om det var blododling eller om det var odling från sårvätskan, men något av det var negativt av det i alla fall. De skulle odla ytterligare 24 timmar för att kolla, men visar det ingenting då, så växer det ingenting just där. Frågade sjuksköterskan och hon sa att kroppen är märklig. Ja, verkligen ! Jag hade ju liksom ett crp på 300 och feber. Någonstans växer det någonting men man vet väl inte var. Och jag svarar ju bra på antibiotika. Visst, det är inte kul att ha en infektion men det hade varit bra att veta vart den sitter. Förra gången jag var inlagd och fick antibiotika intravenöst så var jag ju också infekterad och crp gick ner bra på antibiotika och jag fortsatte tre dygn hemma själv med tabletter. Inte delar av den odlingen heller visade på någonting. Första blododlingen gjorde det, men sen odlingen på picclinen visade ingenting. Läkaren idag sa att jag blir kvar tills början eller mitten av nästa vecka i alla fall, så en hel del Olika bud. Hoppas verkligen de tar tag i det här med mina infektioner och Kontaktar infektionskliniken.
(null)

Har fruktansvärt ont i höften. Så ont att jag inte kunnat sitta och kissa. Det var nära de var tvungna att tappa mig igen eftersom de drog kateten idag, men det lyckades vi undvika med hjälp av medicin. Det är hemskt att man har så ont att man inte ens kan sitta ner på toaletten och kissa! Man ska inte behöva ha så ont när det finns läkemedel. Jag tycker generellt att de är alldeles för restriktiva med smärtstillande. Det var en idiotisk ortoped som svarade någonting om mig och min värk att: " man dör inte av att ha ont" Nej det är sant man kanske inte avlider av själva smärtan men man behöver inte göra livet mer plågsamt än vad det redan är. Det är nog en av de värsta kommentarerna jag fått från läkare någon gång. Så otroligt kall och empatilös kan man väl inte vara om man jobbar inom vården?! Och apropå vård och sådant; Igår eftermiddag och kväll talade jag för döva öron kändes det som. Pratade och pratade och pratade och de skulle framföra till nattpersonalen som sen skulle vidarebefordra till dagpersonalen. Ha det hänt någonting? Nej, absolut ingenting. Och så tycker de att man tjatar men de gör ju inte någonting. överhuvudtaget. Imorgon kommer älskade vännen Josefine och lite senare kommer mamma och pappa. Det ser jag verkligen fram emot. Hoppas på att somna i vettig tid inatt. Natten som var somnade jag väl vid ett halv två nånting. Det blir historiepodden som rullar i högtalarna!


2 kommentarer

Anon

22 Jul 2024 12:44

Det är rejält integritetskränkande att lägga utt läkares namn (syns i bilden).

Anonym

27 Jul 2024 21:06

Namnet syns fortfarande…

Svar: Tackar för kommentar. Dock tvivlar jag på huruvida utlämnande det är att publicera en läkares namn i min journal… vad tycker du?
matilda skog

Kommentera

Publiceras ej