Ny vecka. Okej det är onsdag, men en ganska ny vecka i alla fall. Mitt sår vätskar som tusan, oftast får de byta förband och kläder och sängkläder på mig två gånger per dag. Men de är rätt ovilliga att sätta vakuum pump på mig, de menar att det stänger igen såret på ett sätt som inte är bra. Ja ja, de kan väl det där. Även om såret vätskar  mycket så har
det inte speciellt infekterat ut i förra omläggningen. Har tagit för vana att ta foto på det var varenda gång för att kunna jämföra. Det har varit väldigt värdefullt förut. 
Jag kommer bli kvar fram till fredag nästa vecka i alla fall. Då har jag jag varit här 47 dagar. Om man ska se något positivt med det hela så har jag sluppit alla vikarier inom hemtjänsten, för när jag kommer hem så har de ordinarie personalen haft semester klart.
Mamma har förgyllt min tillvaro! Hon kom på att min älskade havremjölk finns i 0,5 l förpackning och att dom kan förvaras i rumstemperatur, så hon har kommit med några stycken. Den kaffen är så himla god, krämig, gräddig och man blir mätt och nöjd efter en kopp kaffe med sån mjölk.
(null)


Kommentera

Publiceras ej