Lyssnar på podden  "över min döda kropp" med Ljungdahl och Jinghede. De har lyckats med något vården försökt med i ett år, sen jag fick hjärnskador i Lund- att få mig att skratta! Jag har faktiskt skrattat en gång och fnissat två. För första, jäkla gången på ETT ÅR!!!
Var tvungen att bjuda på det tipset. Ingen reklam.

Idag var det dags för möte med dhr, och fikat  var så gott- vanlig macka med prickigkorv! Den där underskattas lätt. Det är inte ofta jag köper hem det. Aldrig, när jag tänker extra mycket på det.

Imorgon är det dags för omläggning av trycksåren. Blir intressant att se. Förra gången la ssk:n på något mirakelmedel som gjorde att såren läkte superfint!
Och- herregud höll på att inte berätta -
Jag har ju tjatat med kommunen att jag vill ha en luftväxlande madrass med motor mot trycksår. De säger hela tiden att de har fasat ut den och att dom inte har några länge till att låna ut. Sedan, förra veckan,  blev jag så jädra arg att jag sökte en fond och fick pengar för att köpa en madrass! Helt otrolig- jag blir jättetacksam för det kostar liksom 5000 kr! Så nu är en  beställd: (null)

#trycksår,

1 kommentarer

Anonym

12 Oct 2023 14:45

Precis. Tryckavlastande madrasser har utvecklats och luftväxlande används knappt längre. Så där hade de rätt. Det är även viktigt att komma ihåg att det bara är komplettering till lägesändringar.

Svar: Tack för svar! Har svårt att lägesändra
matilda skog

Kommentera

Publiceras ej