Okej mamma,  du har rätt! Växten AloeVera är fantastisk för huden. Alltid säger hon "på med AloeVera!" om jag har ett sår eller irritation i huden och jag liksom " mm ja…." Något skeptisk och inte jättepepp. En växt…? Några gånger har min känsliga hud läkt snabbt och lugnat sig när jag brutit av ett blad från en av mina tre stora växter jag har och smörjt huden med gelén som är i bladet. Trots det har jag varit lite skeptisk. Men nu är det bevisat.
Jag äter ju kortison och då blir huden katastrofalt känslig för allt. Och min piccline är omlagt med klisterfilm. Det hatar min hud.
 På ena bilden ser ni min överarm igår kväll. Ilsket rött, svullet, smärtsam och varm  reaktion på plåstret. På andra bilden: samma arm femton timmar senare efter noga och frekvent påkletat med AloeVera. Det som är kvar är alla småsår och deras skorpor, men huden i övrigt är lugn. 
Inga salvor, inget kemiskt, bara ett avbrutet blad AloeVera vars gel jag strukit på. Naturen är magisk! Och jag vet att det är just av växten som dämpat inflammationen i huden, för jag har haft det så mängder av gånger och då smörjt med typ allt som finns på apoteket, med generellt uselt resultat.
(null)

(null)Kommentera

Publiceras ej