Äntligen hemma. Hejdlöst skönt att ha mina egna kuddar och täcke! Och fläkten jag köpte för två månader sedan är guldvärd. Det var min vän Monica som tipsade mig om att köpa en fläkt för att det skulle bli en väldigt varm sommar. Då någon gång i april så tänkte jag väl inte på det men jag köpte en golvfläkt i alla fall. Idag kostar den 300 kr mer än vad den gjorde när jag köpte den och snart lär den var ännu dyrare och sen tar den slut. Tack Monica! 

alla mina blommor har hållt sig fina, tack hemtjänsten och mamma. Jag har en galen stickling på en pelargon som växer hejdlöst. Och en hel del andra sticklingar som har växt till sig nu när jag har varit borta.
Det kändes märkligt att ändra i kalendern i köket från månad mars till månad juni.Bara tre månader som försvunnit. 
Och inatt var jag helt förvirrad och tänkte trycka på larmet flera gånger men sen kommer jag på att jag inte har något larm och att jag faktiskt är hemma. Det tar tid att vänja sig, det gör det.
Idag kommer en fysioterapeut och rehabassistent och tränar med mig. Jag har bett om att få träning med rehabassistent i alla fall två gånger i veckan för att se så att jag gör övningarna rätt och att det inte blir några felställningar eller så. Det har ju gått så bra nu på rehab med träning och så att jag inte vill kasta bort det.
(null)

Kommentera

Publiceras ej