Snart ska jag iväg på morgongympa. Det är en halvtimme sittandes, men man kör genom hela kroppen. Man får riktigt upp flåset! Sen vid tio har jag fysioterapeut träning 45 minuter. Efter det arbetsterapi. Lunch som vanligt och sedan i eftermiddag ska jag äntligen på fotvård. 
Mina fötter har verkligen förfallit och jag får ju inte böja mig framåt så jag kan inte fila eller klippa naglarna själv eller så. Sedan har jagneuropati i fötterna, så jag har dålig känsel men samtidigt väldigt ont i dom. Tror jag har bokat en 60 minuters avslappnande medicinsk fotvård, så det blir nog fina fötter efteråt.
Idag är det måndag och på onsdag åker jag hem. Det är lite dumt för det är mitt i semesterbytet i hemtjänsten, så det blir en hel del vikarier som inte känner mig och det känns inte alls tryggt.Senare inte min familj hemma mellan torsdag och söndag. Folk runtomkring mig har försökt att få så att jag ska få vara kvar till måndag 26/6 men rehab är benhårda på att jag ska vara ute 21 juni. Men det får väl gå på något sätt. (null)


Kommentera

Publiceras ej