Vid 16.40 igår kväll fick jag så fruktansvärt ont i magen. Jag har nog aldrig haft så ont i magen som jag hade då. Ssk kallade på läkare och jag hann spy tolv gånger innan ambulansen kom. Sedan la jag på akuten i typ 4 timmar innan jag fick någon smärtlindring och sedan ytterligare ett par timmar innan jag fick träffa läkare. de tog ju så klart blodprover och sådant och mina Levervärden var väldigt kraftigt förhöjda. Det är lite märkligt, mina Levervärden har alltid varit utmärkta. Så antingen var det tarmvred som rättade till sig själv eller så är det något med gallan. Jag låg på akutvårdsavdelningen över natten. Kom inte in till avdelningen förrän 03.15 och kom till akuten vid 17.50.De gjorde en skiktröntgen över buken och där såg de att jag har en vätskeansamling kring vänster höft som kan tyda på infektion i protesen. En ortoped kom på morgonen och frågade om jag hade ont i höften och det svarade jag ju på naturligtvis. Sedan vände han och vred lite på benet och sen gick han. Det var den bedömningen det. Jag får ju fortfarande antibiotika för den sepsiska chocken jag hade på grund av infektion i höften. tycker nog de borde utreda mer.
Nåja jag startade morgonen med att spy två gånger. Jag som vanliga fall nästan aldrig kräks, så det har varit väldigt ovanligt det här regnet! De ska göra ultraljud på levern och gallan och jag får kallelse till det.
Denna kropp. Denna sjuka, jävliga kropp jag har. Egentligen borde jag kanske känna någon kärlek till den, att den fortfarande håller trots allt. men och andra sidan, håller och håller, jag är ju jämt sjuk alltid är det något. Jag kan inte minnas någon längre sammanhängande tid då min kropp har fungerat sedan hösten 2014. Fan, det är nio år sedan! nu när jag skriver detta märker jag att jag låter rätt Anti, typing, och kanske bitter? Bitter hoppas jag att jag aldrig blir av. Bittra människor är så himla jobbiga att ha att göra med att de verkar verkligen inte lyckliga.Och nej, nu ska jag lägga undan mobilen och försöka sova. Det 
blev inte mycket sömn inatt och ingen sömn under dagen.

Och syrgasen på som vanligt varje natt.
Peacé (null)

Kommentera

Publiceras ej