På onsdag 21/6 lämnar jag rehab. Det har varit delvis tuffa veckor, delvis givande. Dom har gjort mycket för att jag ska må bättre, det kan jag inte klandra dom för.Har mest hållit mig på mitt rum. Det är princip är det som att sitta på häkte eller isolerad hemma. skillnaden här är att jag har haft Fysio-terapeut och arbetsterapi.
Jag fick järn drop idag- äntligen! Mina värden har helt varit i botten och det gör ju kroppen väldigt, väldigt trött. Jag tycker ändå de anpassat mina aktiviteter efter vad jag har orkat just för dagen. Idag är det fredag och i helgen händer det ingenting. Måndag är väl träning som vanligt. Tisdag göra mig i ordning för avresa och avslutningssamtal. Onsdag hem.
Jag gjorde sväljtest för ett par dagar sedan och logopeden skrev någonting om att jag inte har följt rekommendationerna och jag därför kan man fått någon aspirations pneumoni men det tror inte jag! Däremot får jag börja med grov paté till mat. Alltid något .

Jag har varit väldigt arg på läkaren här för hon har velat blanda in vårdcentralen som huvudman för mina mediciner och jag vägrar! De känner inte mig på vårdcentralen. De har inga kunskaper om autism och ADHD och det här är bara en massa hyrläkare och någon fast idiot som jag bara hatar. Jag vill att min läkare inom psykiatrin ska ha hand om medicinlistan som han har haft i 15 år nu.Jag vill inte blanda in en massa nytt folk!
Känner mig på allmänt Anti humör. Det är väl det att jag ska flytta, då är det bäst att vara arg, annars blir det jobbigt. Jag är så van vid att flytta hela tiden, inte har någon ro någonstans, att flyttas hit och dit. Att avsluta en tid med ilska gör det enklare att flytta. Det blir inte samma saknad. (null)


Kommentera

Publiceras ej