Det var Uppriktigt sagt glädjande att träffa doktor Ola och doktor Anna-Maria idag. Ola sa att det var kul att se mig med civila kläder på och inte sjukhuskläder eller påverkad av något medel. Jag tackade Anna-Maria och Ola för att de valde att lägga mig i respirator och sedan skicka mig till rehab. Det är ingen självklarhet att de hade lagt mig i respirator, för jag trodde att jag hade behandlingsbegränsningar, det vill säga att man kanske inte lägger någon i respirator för man tror inte att det går och få ett bra liv efteråt. Och infektionsavdelningen skrev fyra remisser till rehab som blev nekade och sedan den femte antogs. Som sagt, jag tackade dom för mig och för att de har valt att satsa på mig trots allt.
Min Droppfot kunde inte ortoped-Ola göra mycket åt mer än att beställa mer skenor till den.
Jag fick antibiotika dropp idag med. Det tog typ 45 minuter innan de fick in en nål som fungerade. Jag ska få ny piccline den 24:e men det är ju några dagar tills Dess… doktor Anna-Maria sa att hon ville förlänga den behandlingen i två månader till. 

Dessutom tror jag att jag har fått en urinvägsinfektion. Igen. Fast bättre det än ständiga lunginflammationer. Att det är mindre lunginflammationer tror jag beror på att jag har fått två olika vaccin mot det och att jag dessutom får gammaglobuliner en  gång i veckan. Och där, när det gäller gammaglobulin, har de verkligen valt att satsa på mig. Det är en svindyr behandling som kostar flera tusen kronor varje gång jag får den och jag får den som sagt en gång i veckan. Men på det stora hela är det väl billigare att hålla mig hemma, frisk och ge mig det, istället för att vara på sjukhus, sjuk. idag har jag fruktansvärt ont i kroppen och är väldigt trött. Jag har fått en tendens att somna väldigt sent numera. Sällan är det jag somna före midnatt.

Min vän Monica bad mig göra ett armband till henne i blått med ordet "kraft" 
Så här blev slutresultatet: turkosa handgjorda glaspärlor och hematitSten med en silverängel som berlock: (null)

Kommentera

Publiceras ej