Det är motigt just nu. Jag är så otroligt trött! Sådär trött att jag vill lägga mig ner på golvet och skrika och gråta: "jag orkar inte mer!" Jag klarar bara av och gå några få meter och då med rullator. Orkar inte stå upp ens den minuten kaffet är i mikron utan måste sätta mig. Börjar få lite feber med och känner mig riktigt hängig. Och värk över hela.jävla.kroppen känns det som.

Chattade med vårdcentralen och skrev det att jag äter tre olika antibiotika, har Addison, har immunbrist, behandlas för urinvägsinfektion, behandlas för svamp i lungorna, behandlas för infektion i höften, Brukar ha för låga järnvärden och bröt handleden för fyra dagar sedan. Vårdcentralens svar var att det är konstigt att jag inte är tröttare än vad jag är. Och att läkaren ska göra hembesök.

Idag var det en tur till sjukhuset och onkologmottagningen och få ny piccline. Det var krabb att få dit den, så jag var tvungen att gå och röntgas och sedan åkte jag och mamma hem. Men så ringer de från onkologmottagningen och säger att den ligger fel och måste backas ut. Undrade om inte hemsjukvården kunde göra det, men jag vet inte om de gör det eller inte och det kanske måste kontrollröntgas efteråt.
Suck. (null)

(null)

Kommentera

Publiceras ej