Det är lite kaos i hemtjänsten under semestertider. Saker blir inte riktigt gjorda, och ovant folk kommer, de kan inte rutinerna och det blir en del fel och missförstånd. Men igår blev mamma och jag så irriterad att vi ringde chefen för hemtjänsten. Det är en ny chef och jag har ingen aning om hurdan hon var. Men hon gav ett väldigt bra intryck och gjorde hembesök faktiskt. Jag har hört att hon är ganska tuff, och det behöver man vara inom hem tjänsten som chef. Men fick ändå en bra känsla av henne. 
Det var kul att B är tillbaka! Hon är min kontaktperson inom hemtjänsten och hon hade minsann inga problem att väcka mig idag! Brukar vara svårväckt vid 09-besöket, men B pladdrade på och jag var glad över att se henne. (Och höra!)
Idag är det återbesök hos både  infektion och ortopeden. Blir intressant! Ska ta upp min droppfot som stör mig jättemycket. Liksom, var jag går måste jag lyfta upp foten så himla högt för att inte snubbla på den. Jag har ingen känsel i stortån och snubblar lätt på den. Kan inte heller röra den. Ja, det blir intressant att se vad dr. Ola säger om den. Det är som att senor är av till stortån. Sen vad dr. Anna-Maria säger om infektion vet jag inte. jag lämnade prover på vårdcentralen igår och kollade svaren igår på journalen via 1177. crp var lite förhöjt, likaså sänkan. Nåja, vi får se. Ska få min intravenösa antibiotika i samband med läkarbesöket också.
AloeVera är för övrigt grymt bra! Min hud tål inte klistret till picclinen och jag såg ut såhär för några dagar sedan: (null)
Efter ha smörjt med AloeVera ser jag ut såhär:
(null)

Kommentera

Publiceras ej