Efter har fått rekommendation av ortopedläkaren Ola att jag behövde röntgas, så skjutsade mamma mig in till röntgen igår eftermiddag. Jag hade chattat med vårdcentralen före och fick remiss direkt till röntgen istället för att gå via akuten. Själva röntgen tog bara en halvtimme men sedan väntan på akuten var mellan 17 och 01:30. Det som inte var min dag gjorde att jag nu har en fraktur på båtbenet och är gipsad. Jag ska tillbaka till ortopedmottagningen om några dagar för en ny röntgen och omgipsning. Och då tar de  ställning till operation med.
Det är så typiskt att det är högerhanden som har skadats! !Det är ju den handen jag lägger mest vikt i kryckorna på. Och när jag kom hem inatt så bara "hur ska jag ta mig upp för trappan?" Jag fick liksom stödja mig på mammas axel i och med att jag inte kan hålla kryckorna i höger handen nu.
Det var tur att ortopeden rekommenderade röntgen, för jag var lite sådär "neeej jag orkar inte akuten..!" Men var misstänksam i och med att jag har ont trots morfinpreparat.
(null)
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej