Hej alla!
På vårdcentralen lämnar jag ett blodprov, så kallad snabbsänka och den var lite förhöjd. Inte jättemycket -jag brukar ligga runt 15 till 17 och nu låg den  på 32 och den ska ligga under 4. det är alltså någonting på gång i kroppen men jag vet inte vad.
Och idag när jag fick infusionen med gammaglobulin och de la om min piccline  så var det stopp i picköclinen. Det gick varken att spruta in eller få ut någonting. Det är så typiskt har bara haft den i två veckor och så bara geggar den ihop.
Känner mig fortfarande frusen och hängig och trött. Lite feber möjligtvis ibland. Det börjar bli lite irriterande att gå och vara  halvdålig  hela tiden. Det är bättre att liksom ta allting på en gång och sen är det över istället för att gå och småtuffa i typ tre veckor.

Det är skönt att det är lördag imorgon för  det är lika med sovmorgon. Jag får min gammaglobulin på fredagar och dagen efter är jag alltid så otroligt trött av behandlingen att jag brukar sova till typ lunch. Det var ju någon vecka har vi försökte att ge mig gammaglobuliner på onsdagar men det gjorde att jag fick räkna bort halva onsdagen och torsdagen och fredagen också det är bättre att få det på fredagar för då kan jag vara sjuk på helgen istället. På vardagar är det alltid något att psssa.
(null)

1 kommentarer

Anonym

16 Dec 2023 10:45

Lite förhöjt?? 😳
Hoppas att du snart får må bättre igen.

Svar: Ja, lite förhöjt.. har haft tresiffrigt
matilda skog

Kommentera

Publiceras ej