Igår var jag och mamma på julbord med DHR. Det var helt ok mat men jag tycker ju inte att julbord är värt liksom 300-400 kr. Man tar liksom bara en tallrik och det är bara fett och protein i stort sett (så det är bra för dom
Som äter LCHF.) då lägger jag hellre en hundralapp på en max meny.. Egentligen har jag aldrig förstått det här med att äta. Jag har skrivit om det tidigare tror jag, och jag tror det är rätt vanligt för oss som har autism, att mat liksom bara är någonting man stoppar i munnen. Nu när jag har blivit äldre har jag väl blivit mer nyanserad när det gäller att smaka på olika  grejer, men hade lätt kunnat leva på  enbart pasta när jag var yngre.

I vilket fall som helst så åt jag är alldeles för mycket. Julbordet var vid klockan 15 så att det var rätt konstig tid, för jag kunde ju inte äta lunch vid tolv. Undrar egentligen vilka det är som går och äter klockan 15, men då var det en som sa att det troligtvis är flera sittningar. Jag var döhungrig när jag kom dit och när jag var på väg hem så kände jag att jag aldrig vill äta julbord igen.
Mamma: (null)

Jag och mamma:
(null)Kommentera

Publiceras ej