Mamma ringde vårdcentralen åt mig idag på morgonen och jag fick tid där hos bra läkare vid halv tolv. Fast jag mådde hyfsat när jag vaknade och när jag såg mig i spegeln såg jag att det röda på ena sidan ansiktet i princip var borta, så avbokade tiden. 
Började fundera och kom på det att jag ju fick ett bredspektrum antibiotika intravenöst igår, och det nog tagit hand om infektionen i ansiktet. För det har verkligen sett infekterat ut, typ rosfeber. Får se hur det är imorgon! Antibiotikan som pumpades in håller i två veckor, om det nu var tack vare den.

 en reflektion; beställ inte skor på hemsidor som inte är svenska! Jag sökte på "breda ortopediska skor" och hittade något svar på något engelskt företag verkade det som. Klickade hem storlek 41 i skorna och de kom inte förrän efter tre veckor. Det skulle egentligen ta bara en vecka, så där verkar det  redan mystiskt. I alla fall, skona var fina men alldeles för små. Kollade i deras märkning och där stod det C storlek 41 och europeiska storlek 39. Så jag hade alltså fått ett par skor från Kina i storlek 39. Helt fel! Och när jag skulle returnera så var det problem med att skriva adress och namn till den som har sålt det till mig, för det var på kinesiska och översattes på något väldigt konstigt sätt,  så de lär ju inte komma fram. Massa x, q, och h och i osv. Dessutom kostade dom 400 spänn att returnera! Så nu har jag lagt ut 900 spänn på ett par skor jag förmodligen inte kommer ha någon nytta av alls… Blir såå irriterad!

Pust. Andas.
(null)


Kommentera

Publiceras ej