En vända

Jag avskyr att behöva säga det men jag är inte hemma. Det har blivit så att jag nästan har blivit rädd att uppdatera på Facebook för det är bara sjukdomar, sjukdomar, sjukdomar,. Jag vill så gärna berätta någon trevlig nyhet; att jag blivit kär eller att jag ätit någon god mat eller testat nåt nytt fint klädesplagg men istället så är det bara sjukhus och jag fått nöja mig med det. 
Fått virus i magen. Legat på akutvårdsavdelningen men kom till infektionsavdelningen igår och det känns jätteskönt att vara här när det behövs. Många kära återseenden. Personalen är fantastisk och kul att för en gångs skull se dom, för jag har ju fått glasögon och alla ba oj "du har glasögon och klippt dig!" 
Idag ska jag få en blodtransfusion. jag blöder i magen och dom tror jag har någon fått någon kronisk inflammatorisk tarmsjukdom och sen då kom plötsligt det här viruset och la sig ovan på allt annat. Det man göra symtomlindrs. Typ släcka bränder och punktmarkera som det också kan kallas. Lugna jättedåliga, lika dåliga som de var när jag hade svampen. Det känns trist för jag har ju tränat upp dem rätt bra, men nu de senaste veckorna när jag har varit sjuk så har de bara förfallit.Jag har tid på ortopeden i Lund på tisdag för att nu tyckte de att jag var tillräckligt bra för att kunna sövas och orka med stor operation. Mennu är jag ju dålig igen och jag började gråta när jag tänkte på att operationen kanske blev uppskjuten igen. (null)