Sorg, ilska,

Höften blev inte alls vad jag hade önskat. Den hoppar ur led flera gånger varje dag både vid liggande, sittande, och gående om jag inte tänker mig för riktigt mycket. Och det är inte alltid orkar tänka på hur mina steg ser ut .. herregud jag har ADHD. 
Det har varit lite turer med 1177 och Ortopeden. Både den i Växjö och lite i Lund. Men nu idag ringde min läkare i Lund upp (Anna) och vi pratade ganska länge och hon läste journalanteckningar från Fysioterapeut och lyssnade på vad jag sa. Dr. Anna avgjorde ganska snabbt att så här kan inte ha det och  jag måste opereras. Så i september blir det väl troligen operation igen. De trodde inte de kunde tidigare för det var sån  belastning på ortopeden och på operation. Sen måste det gå viss tid från förra operationen. Fast räknas ändå som akut.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det här känns jätte trist. Helt uselt. Jag trodde det skulle bli bättre. Ärligt. Varför är jag så naiv..?   (null)


Ann-sofie

Inte lätt när de intd förstår hur det är att ha ett funktionshinder där man i stunden inte hängee med i alla svänngaar.
Livet är orättvist.
Hoppas nästa op går bättre, jag förstår inte riktigt, det borde stå i dina journaler vilka problem det kan ge med din Adhd o Autism.
Kram ❤️

Svar: Tack hjärtat! ❤️
Matilda VildaMatilda Skog