Jag ska till Björkliden

Jag ska till korttidsplats på Björkliden idag. Skönt på många vis och tacksam att det finns. Men. 38 år, så sjuk att det krävs äldreboende. Sorgligt. Liselott, chefen, är guld värd likaså Monica. Jag har fantastiska människor runt mig. Det är så fina människor på Facebook som stöttar, så här kommer ett stort, djupt
Tack alla ni

Idag var min psykiater här en sväng och satte in mig på antidepressiva. Jag sa att jag är trött och beredd att gå och Anders, bästa Anders, överläkaren dömde inte utan sa att han respekterar det i så fall -men finns om jag vill. Inget tvång, inga onödiga suicidbedömningar som han vägrar att göra. Han anser suicidbedömningar vara helt onödigt och osäkert. Han lyssnade. Bara fakta.
(null)
Vera

💝

Svar: Tack ❤️
VildaMatilda

Vera

Hoppas de hjälper dig, så du slipper känna hopplösheten inom dig. Nu menar jag inte att du ska ge upp eller inte, men att medicinerna gör så att du får bort tårarna o framförallt, få må lite bättre.
Blir så ledsen för att se dig sån här.
Ledsen att läsa hur mycket smärta du haft, på alla plan, jag hade önskat att det hade funnits någon extra för oss alla. Kram ❤️ hoppas att du vill oborkar o inte ger upp, vi behöver dig.

Svar: Det är sådana människor som du Vera som gör världen vackrare. Dina kommentarer betyder jättemycket! Vi får hoppas att nya medicinen hjälper
VildaMatilda