Nu börjar allvaret

Sen igår, torsdag eftermiddag har jag klarat mig på tre liter syrgas, (tidigare fem, mask)
blandat mask och grimma. Grimma när jag äter och dricker men annars rätt mycket mask. Det ger mer syrgas. Personalen har sagt till mig att möjligen höja syrgasen när jag tränar, byter om, tvättar, sitter osv men jag försöker utan. Man får lite panik när syresättningen sjunker, men det är bara att fortsätta andas och stå ut. Oftast stiger nivån rätt snabbt till okej nivå efter fysisk aktivitet. Det är någon ångestminut sen är det okej och jag har mask och tre liter. 
Det är bra med tanke på att jag hade andningamaskin i tio dagar fram tills i tisdags, med upp till 50 liter plus då hjälp med att ta andetagen. Minns på eftermiddagarna; jag var så trött i andningsmusklerna att jag inte orkade andas alls. Då var det fullt blås i maskinen. Att sitta eller stå var otänkbart. Kunde inte ens vända mig. Det jag kämpade med var andningsträning efter cirka fem dygn.  
Jag vet att det allvarliga är långt ifrån väck, det är nu jag kommer se vart det går. Dom
Har haft mig levande på hästdoser kortison och det överlever i stort sett alla på, plus galen mängd syrgas och andningamaskinen. Håller alla vid liv i två veckor.

Nu kommer allvaret. 
(null)