Hjärnan

23/11 åkte jag till Björkliden i relativt normal tempo i taxi. 25/12 åkte jag ambulans med blåljus från Björkliden till sjukhuset i snabbt tempo, ombyte förnöjer sägs det ju..,,,,
Nej ärligt, jag var mestadels okontaktbar och syresättningen låg på 73%. Minns bara fragment från den dagen. Jag släpades mellan britsar och det känns som personalen såg som sin främsta uppgift att ropa mitt namn. Troligen gjorde dom mer än så, men kunde inte missa att mitt namn är Matilda.
Tillbaka på avd 17 igår (tror jag) enkelrum för att jag är så känslig för smitta och behöver lugn. Helt okej för min del! Syrgas är också på och har gissningsvis ny lunginflammation. Därför får jag antibiotika intravenöst. Eventuellt kan det ha blivit sepsis och jag är rädd för hjärnskada efter ha fått för lite syre under långa perioder. Jag hittar inte rätt ord, minnns inte vad jag sagt och till vem. Dålig tidsuppfattning och ingen koll på omgivningen. Vet ni läsare om man kan få hjärnskador så? Eller någon teori? Tänker att jag kan ha legat på runt 75% nästan ett dygn… (null)