Detta blir sista

Situation var att det var kväll, jag låg i sängen och lyssna på radio. Helt plötsligt kom en trötthet. Att jag håller på att bli medvetslös. Tänkte, oj.. nu kommer jag nog dö här, och ringde på klockan. Sen svart. Personalen sa att jag larmade, hade sagt att jag håller på att försvinna bort. Därefter förlorat medvetandet och blivit gråblå och akutlarm kom igång. Hade syresättning på 36% och det var kris. Själv vet jag inget förrän jag vaknade i kaos men på gott humör och hade noll koll.
På Björkliden nu, helt sönder. Vet ni vad läkaren sa om när jag blev medvetslös inatt och iva läkare och akutlarm gick? Att jag antingen hade ångest eller höll andan enligt öststater-läkare. Läkare 2 sa till mig att byta  läkare och det är fysiskt omöjligt att göra så. Jag var enligt personalen grå i ansiktet, lila läppar och en syresättning på 36%. Det går inte att hålla andan så och fortsätter när man är medvetslös med lila läppar  och grått ansikte. Det andra alternativet var ångest. Vad jag vet har man inte ångest när man är medvetslös och ångest kan inte göra en person medvetslös. Detta var så lågt att jag inte ens blir upprörd
Jag har sagt att jag inte tar ett enda bråk till. Inte en strid för min rätt att finnas. Jag står vid en avgrund. Utan syrgas. (null)


Anonym

Herregu💤

Anonym

Herregu💤

Malin

Vågar de ha dig på Björkliden när det är så svajigt med syresättningen?