Borde vara van nu

Kära läsare... jag skrev ett inlägg i affekt som jag sedan raderade. Det var om ambulansen och deras attityd. Man tycker ju jag borde vara hårdhudad och van, men det är jag inte. 

Har bara legat i sängen , förutom från ett fantastiskt besök från en vän igår. Jag babblade och pratade och jag kan tänka mig att hon inte såg särskilt stor skillnad från när hon såg mig från ett år sedan..... men jag kände bara oj gud va gammal jag blivit. Det var mycket som har hänt.
 Jag hade lust och berätta för henne hur trött jag är, hur allt dåligt bemötande har tatt på mig, hur alla operationer har slitit på kroppen och alla tårar som har velat forsa men som inte har tillåtits göra det, alla skrik som har kvävts alla glas som inte har blivit kastade i väggen.
 I alla fall; det var ändå såå skönt att träffa henne att bubbla och prata jobb och föreläsningar och bemötande och hur kommunen fungerar och inte fungerar och  jag kom på att jag saknar väldigt mycket och jobba men min hjärntrötthet gör att det finns vissa förhinder. sen har ju Corona slagit ut hela Sverige. Jag fick blommor av vännen med, många,många många fina! Ja det ska bli jättekul nu när jag inte har katter i fönstrena så kan jag ha blommor där istället.


Köpt två nya ljusstakar i mässing som jag satte ovanför soffan. Vad tycker ni?
(null)

(null)