Flytt och renovering

Vad gör en ute trädgårdsstolar i mitt sovrum?
(null)
Min lägenhet ska renoveras. Man tycker dom kunde gjort det dom två månader den stod ledig innan jag flyttade in... men kommunalägda bolag är något.... sena. Fyrkantiga. Byggbolaget fick order i september och kom på kommunens begäran nu. För det första är dörrarna smala. Vissa kommer jag inte in med rullator och ingen i rullstol och trösklar i mount Everest- stil där jag med våld får dra rullatorn (null)

(null)

Så 1/2 har jag fått kortidsplats på äldreboende t Björkliden här i Vislanda fram till 10/2. Tjohej. Men chefen Liselott är underbar. Inget är för svårt för henne. Fem poäng av fem.

Delar av mitt tråkiga kök. Ska bli skönt med nya tapeter, grå.
(null)

Dom börjar renovering 2/2 och ska byta alla trösklar och golv, såga upp dörrarna, tapetsera och måla. Med mina grejer i lägenheten. Intressant.

Anette

2019 renoverades nästan hela min lägenhet, med stambyte, helt nytt badrum och kök, omtapetseringar och nya golv i alla rum, förutom sovrummet och assistenternas rum. Tack och lov fick jag - med intyg - en ersättningslägenhet. Men precis hela bohaget fick jag baxa in i de två rummen...