Kostnader är ingen ursäkt

Jag blir uppriktigt förbannad när skälet som förs fram av oppositionen och Liberalerna när det gäller flyktingpolitiken är att ge människor möjlighet att stanna i Sverige av humanitära skäl är för kostsamt?! När fan blev drägliga liv för kostsamma? Om en familj bott i Sverige i många år, jobbar, talar språket och har barn som är födda i Sverige och barnen har noll anknytning till föräldrarnas hemland och kanske inte ens kan språket, hur kan man då tala kostnader som ett argument för utvisning ?! Jag skäms för Sveriges skull. Prata känslor, prata humanism och människovärde , inte kostnader.

Eva,H

Jag har skämts för Sverige länge!

nisse

Sverige tar in näst flest asylansökningar av alla i hela världen. Det är väl inte så dåligt av Sverige... Är väl övriga länder snarare som får ta och hjälpa till lite också..

Svar: Ja, Sverige har tagit emot många asylsökande men just det speciella fallet har inget med det att göra tycker jag. Barn som är födda och uppväxta i Sverige borde få stannna av humanitära skäl och där tycker jag det är dumt att prata kostnader
VildaMatilda