Jag i olika former


Personalen från hemtjänsten är inte riktigt medvetna om vad jag gör i vanliga fall, mer känd som VildaMatilda. Det har varit en hel del media och när jag berättade igår att jag har mängder klänningar och skulle ha på en blev Birthe lätt chockad. Hemma går jag alltid i mjuka byxor och typ stor t-shirt. Någon gång har dom sett mig i jeans men aldrig i jobbkläder. För mig är jobb en sak och hemma en helt annan och hemtjänst är ju bara hemma. Nära jag föreläser eller jobbar med kommunen och liknande är det klänning eller kjol som gäller.

 
I alla fall. Jag googlade på mig själv för att kolla efter ett gammalt reportage från Allers. Det fanns inte, men däremot en artikel från expressen 2008. Jösses vilken naiv tid. I artikeln räknar dom upp mediciner med klar underdrift. Jag hade egentligen 42. 

Visserligen ett gott gjort reportage men mycket har ändrats, så också jag. Min inställning till medicin är annorlunda. Då var rubriken att jag drogades ner, men faktum är att det kan rädda liv och varför ska man inte mildra ångest
(null)