Flytten

 Min älskade lampa i form av en katt
(null)
  I november flyttar jag och tapeter och målarfärger valda. Lägenheten var rätt illa nergången. MEN nu säger hyresvärden att renovering blir nånstans efter januari-februari. Det blir ju inte alls kul att flytta in! Och var ska jag vara vid renovering?
Trist! Jag som köpt ny soffa, en rosa för att ha i vardagsrummet med grå tapeter, vit gungstol, rosa, vita och gråa kuddar och lite gulddetaljer. Nu tänker jag bara packa upp det akuta. Inget kul och inreda. Har redan köpt någon bänk och bokhylla 

Kirsi

Så trist! När jag flyttade in i min nuvarande lägenhet fick jag vänta på renoveringen till efter flytten. Det var jobbigt och tråkigt att bo bland flyttkartonger och möblerna mitt i rummen i väntan på målning. Och sedan behöva flytta ut allt ur vardagsrummet så hantverkaren kunde lägga det nya golvet. Jag hoppas att allt ska gå smidigt för dig och att du ska trivas i din nya lägenhet. Den där soffan är jättesnygg, såg bilden du lagt upp på Facebook.
Lycka till i Skåne and (visst är det i morgon tisdag du ska åka?) jag hoppas innerligt att de kan hjälpa dig så du kan slippa smärta.
Varma kramar