Benet är dåligt

I en vecka cirka har jag fått mer och mer ont i benet. Är aktiv hemma och gör min träning. Ja, rör på mig rätt mycket, men som sagt, jag har fått mer ont och berättade det för medicinläkare som konsulterade ortopeden och sjukgymnast.

En sjukgymnast var hos mig igår och jag sa att det inte kändes bra i benet och hon var inne på att kanske öka på träningen jag gör. Nja sa jag, det känns att nåt är fel. 
Så idag kom en ortoped och jag berättade allt och hon verkade tro mig, för det blev röntgen direkt. Svaret kom snabbt! Frakturen är illa, tror plattorna hänger lösa och frakturen större och värre. Mummel operation hörde jag och nu får jag absolut inte belasta benet och ska till ortopedavdelningen igen. "Det Här kan ta några veckor" sa en läkare när dom pratade om hur dom ska ha mig inlagd.

Mitt i allt är det skönt att bli trodd när jag säger att benet inte känns bra. Inte detta förtvivlande kämpande för att bli trodd. Och jag har ingen tilltro till sjukgymnaster som inte tror mig. Så har det varit sen april. Mobilisera är det dom älskar mest av allt oavsett vad patienten säger.
(null)