Om att vara jag

Jag tillhör ju riskgrupp för Corona och har beslutat mig för isolering. Träffar visserligen hemtjänst och hemsjukvården och det är en hel del folk, även om dom försöker hålla gruppen liten. Men vänner och familj får jag mest ha kontakt med via telefon och endast träffa folk när det är absolut nödvändigt. Inga butiker för min del! Julklappar redan klara och Björkliden som äldreboendet heter som personalen tillhör, gör mycket ärenden, likaså familjen. 
Måste säga att Björkliden är jättebra! I grunden har jag tre som ska komma, men ibland blir det någon annan. De respekterar att jag inte vill ha någon yngre eller någon i min ålder. Känns inte så kul att få hemtjänst av någon i parallellklassen eller nåt år äldre. Vislanda är litet!
Väntar på operationen, dom sa eventuellt nästa vecka. Har så fruktansvärt ont! Det räcker inte med kryckor, utan måste ha special-rullator. Det är lite knepigt, det går inte direkt påstå att min nya lägenhet är handikappanpassad! Trösklar modell berg och dörrarna är så smala att jag inte kan använda rullstolen. Vissa dörrar kommer jag inte in igenom ens med rullatorn! Det var någon bygg-kvinna här och kollade hur många dörrar som skulle breddas. Jag undrar lite:...
Går det bara såga upp runt dörrar så? Tänk om taket rasar in?!
På framsidan har jag uppfart och trappa och jag tror det kan bli glashalt, så bad pappa köpa tösalt. Borde ju funka att salta?
Sen... trappa på lägenhet som jag fick medicinsk förtur till för att jag har svårt att röra mig? Hm.

(null)