Lite ro kanske

Pratade med min läkare Albinsson. Jag har panikångest i princip varje dag och det är naturligt -men ska få ökad medicin. Och en nygammalt insatt. Vi ska också öka fentanylplåstret och i princip "låta mig gå i ide men överleva" som jag sa det. "Utan att du slutar andas!" La Albinsson till.
Det är en balans att ta hand om ångest och starkt smärtlindring utan att patienten slutar andas. Faktum är, att vid den senaste sövningen hade dom haft svårt att få mig att andas själv efter respiratorn. Trött i andningen kallar narkos det och jag lades på sidan, fick extra stöd av syrgas och övervakning.
Jag sa till Albinsson:
Jag önskar vara smärtlindrad, symptomlindrande, vara trodd på och ha en värdig tillvaro. Han svarade att det är de råden han ger sjukvården. Man botar inte mig, man förhoppningsvis symptomlindrar och släcker bränder. 
Tycker det är sorgligt med Corona på begravning. Att inte alla får samlas och ses

Det är skönt med advent. Alla ljus i mörkret Ger ro. Hoppas nygamla medicinen skänker lite mer ro också. Det är mörkt nu, men det blir nog ljusare igen. Lyssnar på amazing grace.längtar bort
(null)     

Kirsi

Skickar varma kramar till dig ❤ har själv panikångest och vet hur vidrigt det är. Hoppas att du får lindring. Kram

Vera

En bra läkare du har ❤️