Maktmissbruk

Jag måste berätta om maktmissbruk jag varit med om. Även om jag nog berättat det tidigare så tål det höras en gång till.
Vill ni höra mer? Hör av er

När jag var inlagd på psykiatrin vintern -07/08 var jag ganska arg av mig. Jag kände sveket av personalen. Att dom tillät läkaren bestämma som hon gjorde. Det var helt bisarra regler, som att jag bara fick lyssna på musik i sju minuter Per dag. Jag var ofta isolerad. Men jag fick permission och jag var glad och tacksam för det
. Permissionen var lyckad och när jag kom tillbaka till avdelningen försökte jag vara glad och trevlig för att visa tacksamhet och glädje för att jag fick åka iväg. Dock hade jag rätt ordentlig huvudvärk och jag bad sjuksköterskan om två Alvedon. "Nej!" blev svaret. Va?!  Då svarade sjuksköterskan "att jag inte ser ut att ha ont i huvudet. "
Va? Så jag är en gång till. Vadå inte ser ut att ha ont i huvudet? Då säger sjuksköterskan det att man skrattar inte och är så glad om man behöver två Alvedon.


Helt sjukt. Jag fick ett enormt utbrott (med huvudvärk) och hamnade i bälte. Jag blev alltså fastlåst på en brits med lås om händer, fötter och midja för att jag blev arg På grund av sjuksköterskans maktmissbruk! Helt i onödan. Men jag hörde skötarna muttra "men herregud ge henne två alvedon!" 

(null)
Anette

Det är verkligen en helt otrolig resa du gjort! 😊 Jag är så imponerad av dig!