Egen väg

Det gör så ont i mig, det känns så tufft och motvilligt och överjävligt rent ut sagt, men har beslutat mig för att inte börja läsa i höst. Jag kom ju in på en skola, det var bra planering och huvudet skrek "JAAA!" Äntligen!


Tyvärr måste jag prioritera. Med den hälsan jag har, och därmed begränsad energi kan jag inte göra allt jag önskar. Sådant som är självklart för standardmänniskor är berg för mig, Det blir inga studier helt enkelt. Min kropp är ett fängelse bitvis. Tårarna rinner nu när detta skrivs. Mitt liv har inte utrymme för studier också, det är så mycket annat. Som sagt; Den lilla kraft jag har, måste prioriteras rätt även om det känns skit att lägga tid på sjukhus och hemsjukvård och liknande så är det ett måste för att hänga med i livet en stund till.

  (null) Inte med det sagt att jag lägger av! Detta är bara början!
Önskar


Mer och fler cirklar om det funkar. Abf är en viktig del för mig och jag älskar mina cirklar! Det finns en stor önskan från mig att jobba vidare i Abf.
(null)

Och hoppas på många föreläsare/handledareuppdrag. Kolla min fb VildaMatilda eller hör av dig om du vill vara med om en svindlande resa eller vill få redskap och hopp. Med grund i npf.
(null)

Och jag önskar att kroppen håller en tid till
(null)


Jag går mina egna krokiga vägar. Berättade jag om fondmedel jag fick? Sökte ju till spa för mamma och mig. Hon har haft en tuff vinter med operation och värk och så innerligt ville jag ge henne något vi gör tillsammans och sällan unnar oss. Så-
Mossbylund spa 25-26/8 Såååååån stor vitaminjektion!