🚹 varning för starka bilder


(null)

SvÄrt att komma till ro. Ingen god mat pÄ lÀnge pÄ sjukhuset och jag fastar frÄn nu, sÄ det blev Yoggi, macka och blÄbÀrssoppa blandat med en pÄse intravenöst antibiotika.
Eventuellt opereras imorgon men det vet jag inte förrĂ€n de tagit av bandaget och kollat handen och hur den lĂ€kt. FĂ„tt vila en dag nu frĂ„n narkos. PĂ„ operation blir jag inlindad ivĂ€rmefimtar och blir lĂ€tt kall. PĂ„ uppviket efter höftoperationen hade jag varit dĂ„lig och slutat andas. Det har tagit hĂ„rt det senaste. Har förmodligen tappat mycket vilt och mycket muskler. Magen Ă€r platt och skinnet hĂ€nget och blĂ„bubblig av sprutorna jag tar tvĂ„ gĂ„nger per dag. NĂ„got Ă€r vĂ€ck. Glöden kanske?
(null)

Benet Àr inte bra. Senaste frakturen har tagit hÄrt. Kan inte gÄ sjÀlv. Jag gör trÀningen men ljumsken Àr instabil. Alla sa att det var omöjligt att fÄ ny fraktur med spik, skruvar och platta, och röntgen visade inget, ct svaret stod ingen skelettskada men doktor Ols L. Dubbelkollade bilderna och sÄg frakturen i ljumsken. Det finns en annan typ av undersökning som finns och jag hoppas pÄ en sÄdan. Detta funkar inte.
(null)Varning för stark bild


Bild pÄ finger före operation och efter
SÄ sÄg fingret ut för en vecka sedan med sepsis och farligaste bakterierna
Varning


(null)
(null)

Varning om du ej tÄl operationer och sÄr.
Vet inte varför jag visar, men ni förstÄr att jag har ont

Varning(null)


Lena

SATAN! FörlÄt uttrycket men vilket elÀnde du hamnat i ! Hoppas det vÀnder för dig snart. SvÄrt att uttrycka allt man skulle vilja peppa dig med, men du ska veta att jag tÀnker pÄ dig och hÄller alla tummar och tÄr för dig. KRAM

Elisabeth RyhÀnen

Åh, jĂ€drar vad har hĂ€nt frĂ„n början med fingret? Och styrkekramar â˜șâ˜ș