Snygga händer... eller inte.

Direktiv från arbetsterapeut: handleds skena på vänster hand nattetid, helst dagtid med, så inte nerverna jämt är i kläm. och stöd höger tumme för bättre grepp och för att den inte ska dras in mot handens insida. Saknar sträcksena i tummen. Sen att det är svart och fult verkar vara ett i-landsproblem. Inte helt optimalt med svart hälsar jag, med vit katt... mina fingrar är som tjocka korvar pga all svullnad och som ni ser spretar dom lite sisådär. Många senor och nerver av och väntar på tid hos handkirurgen.
(null)

(null)

En liten lördag

Jo, det blev en liten promenad på 2,4 km i okej långsamt tempo. Det var ganska precis vad jag klarade. Nya tag imorgon!
(null)


Facebook loppis är grymt bra! Jag bytte några gamla dvdfilmer mot en ny matta. Jag har inte ens min tv inkopplad, så varför ha filmer jag absolut inte tittar på? Såg bara mattan på bild, men hakade på. När jag rullade ut den hemma var den STOR och mycket färg! Den får vara i sovrummet ett slag. Bosse älskar deb, ligger och gnider sig och rullar runt. Egentligen vet jag inte om det är så lyckat med så stor färgglad matta i ett så litet rum? Vad tycker läsarna?
(null)Jag beställde visitkort för ett tag sedan men blev inte helt nöjd. Texten kändes för liten, lite svår stil att läsa och designen lite väl intensiv. Så ser dom ut på framsidan:
: (null)Så företaget jag köper reklamgrejer av hade ett erbjudande jag inte kunde motstå, så såhär ser korten ut, men de är inte tryckta än. Det blir med en yta med pärlemoskimmer, nice! Betalade 206kr skulle kostat 887kr! Hoppas nu att verkligheten blir bra. Gärna kan det trilla in några jobb med :)
(null)
Jo apropå jobb ska jag på ett möte på måndag med daglig verksamhet i Växjö, omsorgen. Lite nya människor och mycket intressanta möjligheter. Sen efter mötet med dom sticker mamsen och jag och handlar fika inför studiecirkeln som börjar vid 17.00. Jag är galet nervös! Tänk om ingen säger någonting och att allt bara känns fel? Det känns faktiskt rätt stort med, att jag fick en tanke som nu är en hel studiecirkel jag ska leda. Jo det ÄR rätt stort att rott den i hamn såhär långt. Socialentreprenör kallas jag bitvis- kanske ska det stå det på visitkorten med? Influencer och bloggare är två andra titlar i min samling och min dröm är att kunna lägga till diplomerad handledare. 

Jag tänkte bli bättre

Jag har en fysik lika med noll. Jag  inte lämna hemmet och lämna soporna vissa dagar och vissa dagar orkar jag inte stå upp när jag borstar tänderna och hemtjänsten har gett mig en duschpall. Illa är läget alltså. Men igår bestämde jag mig; har jag minsta lilla gnutta ork och energi ska det användas! Jag SKA promenera så mycket det går, helst varje dag, om så än bara runt kvarteret. Det är bättre att komma ut och gå ett varv runt kvarteret än inget alls, eller vad tror läsarna? Henke? Dig har jag inte hört av på länge? :) det där med åtta kilometer långa, snabba turer finns inte på kartan längre och det irriterar mig att jag är så fånge i min egen kropp, i mitt hem. Jag önskar mins ben bar mig utan problem. Att lungorna syresätter, att kroppen tar upp näringen ur maten, att jag hade alla livsviktiga ämnen i blodet. Men nä.  Så, fröken Skog, minst ett varv runt kvarteret, gärna längre om energi finns. Börja där istället för ingenting. Och orkar du inte ens gå runt kvarteret, gå och lämna soporna. Bara något.   

Min racer-skor:
(null)

Min tröst

Lyssnar på artisten som både var min flykt och stora tröst från det jag upptäckte henne som elvaåring: Enya. Hennes magiska musik tog mig till andra världar, till andra universa. Mjuka pianotoner och keltisk mystik. Ja det var tröst. Ofta tillsammans med rökelse. Det är så otroligt många gånger jag legat på rygg och blundat och bara lyssnat. Följt med Enya i hennes mjuka musik. Så ett tips; sätt igång watermark, slut ögonen och följ med.

(null)