Jag får min vård

He he det lönar sig att klaga! Har anmält fyra gånger till patientnämnden på en vecka för att jag inte får min medicin och ny port. Så ringde chefen på vårdcentralen idag och jag sa:
-sitter på tåg i Hässleholm
-va? TÅG i Hässleholm!?
-ja jag har jobbat. Föreläst för region Skåne
Läksren informerade att jag ska ha medicinen jag bett  om och egentligen skulle haft för flera veckor sedan  och att remiss är skriven för ny port. Han förstod nu också att min vård inte är botande utan bara symptomlindring. Att jag kommer inte bli frisk(are) sen frågade läkaren om jag hade några andra synpunkter. Nix, bra så.
Peace
(null)Ut i världen!

Woooohooo jag är SÅ pepp! Dödsnervös -ja men samtidigt så otroligt nyfiken och glad och tycker föreläsningen idag känns spännande. Mamma sa lite "nu får di ge dig ut ensam i världen" och även om nu inte Skåne är detsamma som Grekland, så ÄR det lite stort. På tidigare föreläsningar har jag åkt med någon eller känt någon på plats, men nu åker jag själv och känner ingen.
(null)

Inför imorgon

 Nu gäller det att peppa och tagga och ladda inför föreläsningen imorgon! Har köpt energidryck att ha imorgon. Och lite färdkost. Tror nu att jag lägger över PowerPoint presentationen på USB för att markera: "nu gör du inte mer!" Morgondagen känns riktigt, riktigt spännande! Sådan lyx att få gå in djupare på vad som fungerar i vården, för det finns saker som gör det. Tyvärr fokuseras det ofta på problemen. Jag vill säga "det här minskar problemen avsevärt" tanken är problemlösning före  problemen uppstår. 
Det blir nog svart 60’s klänning, svart kavaj, svarta kängor och sen då leggings i starkt orange, snarlik min hårfärg