Uppfällda grindar

Känner mig konstig. Har en känsla av att ha skakat i natt. Personalen säger att jag ramlade igår och att läkare var här, men det minns jag ingenting av. Däremot vet jag att mitt skadade ben sviker mig då och då så att jag faller. Förmodligen var det så.
Och på morgonen var sänggrindarna uppe. Betyder..... ungefär att jag ramlat och framförallt, att ssk- E jobbat. 

E fäller upp mina grindar ibland. Fråga mig inte hur jag kan tolka framkallad oförmåga att ta mig ur sängen som omtanke, men det gör jag. Att E ser och kanske vet att det bitvis är virrigt i huvudet  och hur jag snubblar och halkar som om jag går på is med bara ett och ett halvt ben.. känns skönt. Ibland är det skönt med att någon tar kommandot över en farlig situation och sen om agerandet det beror på omtanke, kunskap, pliktskyldighet, irritation eller ovilja att torka eventuella blodpölar bryr jag mig inte så mycket om. Jag, VildaMatilda är mest tacksam över att behöva be om hjälp till toa och slippa vingla i min tjuriga ensamhet.. 
Och jag älskar erfarna sjuksköterskor som vägrar göra det läkarna säger. Som att spruta fel läkemedel i en trasig piccline.
Nu är jag virrig märker jag, det är inte som vanligt. Men jag vill bara säga att det ibland är skönt med förståelse och lite bestämdhet. Som uppfällda grindar då huvud och kropp inte är med mig men jag är för tjurig för att be om hjälp.
E

Du e allt rolig du vilda Matilda.
Jag måste prova, även om jag måste be om hjälp :)
Även om jag trillar så måste jag prova :)
<3