Mat är problem

Gud vad jag mår illa!
Jag har ju problem med min mage. Fyra olika magsäckar har hunnits med och sen har jag motorikstörningaf och sammanväxningar, gastropare mm. Det innebär en hel del restriktioner gällande mat, det känns som jag får leva på näringsdryck, köttfärs och mannagrynsgröt...

Dietist har rekommenderat två dagar flytande kost per vecka och sedan ingen klumpmat, ingen hårdsmält, inga fiber och ingen trådig. Klumpmat är till exempel pasta och bröd. Hårdsmält finns det gott om, såsom äpple, tomat, fröer, skal och helt kött. Fiber finns i grönsaker, frukt, bönor, linser och fullkorn och trådigt är till exempel citrus och kycklingfilé. Så biff med potatismos älskar min mage. Dötrist.

Omöjligt att leva efter, men det kostar på. Avvek från rekommendationer och åt pasta för två dagar sedan och lider fortfarande! Pastan klumpar ihop sig i magen och sätter stopp, totalt stopp. Mår fruktansvärt illa och har ont och kan inte äta. Förhoppningsvis smälter pastan och ger mig inte tarmvred. 
Tarmvred har jag haft flera gånger och det är livshotande. Bara be en bön om att jag snart slutar må illa så att jag kan äta. Jag är less på min mage! Nedanför en måltid för några dagar sedan. Borde plockat bort tomaterna, men biff och mos går fint.

(null)