Svara!

Jag fick citerad kommenterar av anonym läsare som jag blev otroligt kränkt av. Dock har jag Id-adress.  Jag  förstår inte hur en människa kan vara så otrevlig och påstå att jag har självskadebeteende! Jag tog något för mycket oxynorm för ett tag sedan, men innan dess
-inga självskador på TIO år! Jag vill ha mer utförligt svar av h som kommenterar och hur kan man skriva att jag tar tid från sjuka, när jag har blodförgiftning och bruten höft?! Och rädd? Jag älskar mitt hem och min frihet! Och vad vet personen om boendestödet och hemsjukvård? Är hen överhuvudtaget ens insatt i någonting? Och avsluta med "att se en fin tjej gå under"? Är du någon jag känner som är insatt? Det tror jag inte, annars hade personen inte påstått alla felaktigheter. Har gen ens träffat mig? Jag går under av vårdens misstag möjligtvis, och jag vill ha svar! Känner du ens mig eller har du bara tagit allt ur luften?
Kommenterar:
Du ska bo på gruppboende med personal hela dygnet som bara kommer till dig, ett team av handplockade boendestödjare. Du är rädd för att bo själv. vi många som ser det på när du skadar dig. Sluta vara offer o patient. Du är inte sjuk nog för att ligga på sjukhus! Du tar all tid för svårt sjuka. Du blir inte friskare o det är självskade beteende som vi inte rår på. Vi kan inte hjälpa dig när du inte vill. Du kan få hjälp, men ta den, sök upp kommunen o be om det, hemsjukvård är inget att skrika om. Det är bara du som kan sluta. Vi står bredvid, handfallna o ser på när en fin tjej går under. Mvh H PS jag vet att det är så, avd 19.är inte en hemavdelning. 

Information:
Namn: H


Anette

Men vad är det för människa?? Alla som bara läst de senaste inläggen förstår ju att du faktiskt är sjuk! Hur kan någon uttala sig på det viset?? Jag blir riktigt förb...!

Svar: Någon nära tror jag
VildaMatilda

Lotta

Hej hjärtat! Såg dig idag när du skulle åka hem. Hade så gärna givit dig en kram. Du såg så ledsen och trött ut. Sänder en varm cyberkram istället ❤️💕❤️

Svar: 💓💓💓💓
VildaMatilda

FIA

Så obeskrivligt elakt gjort - så sanslöst sårande! Jag vet ingen annan som kämpar som du, Matilda, och att strö salt i såren på det sättet är omänskligt gjort. Otäckt och ruttet. Alla svordomar jag kan komma på cirkulerar i min skalle just nu... Sänder långa, varma KRAMAR till dig!

Amanda CL

det är väldigt elakt att skriva en sån kommentar och sen dessutom vara anonym <3<3