Jag är slut

Jag är så trött att tårarna bränner och varje cell gallskriker. Tvingar mig ut med soporna, mer stödd på krycka än ben. Upp igen. Hatar varje steg och höften gör så ont att den viker sig då och då. 
Hemma. Sedan Willys fastän jag inte har någon ork alls. Tar en näve (!ja!) koffeintabletter och extra kortison, Treo och tvingar mig iväg. Fattar inte hur jag hänger ihop.

(null)

Nu vet jag inte vart jag ska göra av mig själv. Sover dåligt om nätterna och ingen ro alls. Hemsjukvård vid 16. Sen 24.
Usch vill inte gnälla. Vill bara berätta hur slut jag är.
Henrik

Hur kan dom låta dig använda sån farligt hög giftig dos koffein som du tar? Det är absurt, varför går dom inte in och stoppar det. I så många år nu också. Du som är sjuk och allt, det är dåligt för sömnen,ångest, njurar,lever, hjärtat allt i din kropp. Det innebär även högre risk för infektioner. Treo har koffein med, det är mycket farlig kombo. Måste finnas bättre lösning för dig. Även om din kropp är såklart immun mot koffein, så betyder det inte att dina inre organ är det. Sen kanske du tar kaffe på det också? Förstår inte att du inte får bättre hjälp med rätt sorts medicinering och kost, eller vad det handlar om? Har själv fått hjälpa min mormor, så hon tog bort minst hälften av sin medicinering, nu mår hon bättre tack vare det. Säker på det skulle ha gått att ordna en del saker i ditt fall, handlar nog om okunskap eller att dom inte orkar. Tycker dom verkar ha behandlat dig otroligt slarvigt från start. Trist att se =/

Svar: Tack för din omtänksamhet! Det är inte någon som reagerar, inte jag heller. Ett tag tog jag det väldigt lugnt med koffeintabletter men nu tar jag upp emot ett gram per dag, i ren desperation. Mina järnvärden är usla och ger mig syrebrist i organ och muskler och inget rår på det. Får järndropp men det drar ut på tiden. Så vad gör man? Känner inget förtroende alls för vården. Det går inte åka till akuten och vråla hur trött man är och att jag inte orkar röra mig. 500 mg koffein bara för att ta mig runt hemma. Har bara tagit tabletter någon vecka. När jag är inlagd blir det ju att jag inte behöver orka.
VildaMatilda