Vad ska jag ta upp?

Bloggläsare; jag behöver lite tankar och idéer. Några har följt mig många år på olika bloggar, communitys och i verkliga livet. Hur skulle ni beskriva mig? Vad ska jag berätta om mig på kommande föreläsning? Vad har just ni någon gång fastnat för eller fått intryck av? 
När jag gick igenom en PowerPoint som jag ska presentera på onsdag... tycker jag min historia är rätt tråkig bitvis. Dock har jag förstått av omgivningen att mitt liv varit (och är bitvis) väldigt speciellt. Det är ändå det enda liv jag haft (om jag nu inte levt ett tidigare liv, karma!) och är det relevant att bli duschad utan handskar, våldet? Ansvar? Ätstörning? Mängderna medicin, Hur allvarligt, rent livshotande, mina skador var? Att jag skulle få en isolerad enhet som kallades "Team Matilda" och finansierades av Alvesta kommun och region Kronoberg? Att jag låg i fosterställning dygnets större del och inte fick borsta mina egna tänder? Att jag tycker en resa till Liseberg funkar bättre än bältesläggning och konsekvenser?
Det svåraste är egentligen tiden efter 2012 . Åren före kan jag utantill och därmed fått distans och förmodligen den känslan av dålig sensation. Efter 2012 vet jag inte mycket. Jo.., på sätt och vis, men jag har inte den distansen än riktigt. Vågar jag berätta om mitt liv nu, min kamp med sjukvård och sjukdomar och hur dom styr mitt liv? Men också...
Här står jag- trots allt.
Så jag ber er, Fia, Kirsi, Anette, Annika, mörkrädd, Lotta, Danne, M, Amanda, och alla andra- vad tycker ni jag ska berätta om mig? Föreläsningen heter 
"Våga vilja resa sig"


Och ska hålla på i två timmar. Publik består av handläggare och annan personal som jobbar med psykiatrisk vård.


(null)

Amanda CL

Jag tycker allt det ät viktigt! Det ger en bra bild av din bakgrund men Visar också hur långt du har kommit och hur mycket du har kämpat!

Jag har liknande erfarenheter från min tid som sjukast :/

Svar: Tack Amanda! 💕
VildaMatilda

Amanda CL

Kom på en sak till!
Det visar hur långt en människa kan komma med rätt stöd och hjälp!!! Hur viktigt bemötande och anpassad hjälp och stöd är!

Svar: Jättebra synpunkt! Man nedvärderar sig själv och sin egen kamp lätt 🌸
VildaMatilda

Mörkrädd

Jag ska fundera. Återkommer!

💕✨🌟

Svar: Tack! Herrrdgud, finns sockerdricka längre?
VildaMatilda